Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.09.2020
Uložení ostatků Dany Zátopkové ve Valašském Slavíně.
14.09.2020 V letošním roce, dne 13.03.2020, zemřela legenda našeho sportu, paní Dana Zátopková. Její ostatky budou v pátek 18.09.2020 uloženy ve Vala... číst celé
14.05.2018
Prohlášení o ochraně osobních údajů.
14.05.2018 Veškeré informace o registrovaných kontaktech jsou uchovávány v souladu s platnými předpisy ČR, zejména se zákonem o ochraně osobních údaj... číst celé
20.02.2019
Známkové novinky ČR na rok 2019 a 2020
20.02.2019 Známkové novinky v roce 2019 a 2020. Zde budou zveřejňovány novinky známek, CDV, příležitostných tisků atd., vydaných v roce 2019. Pro ry... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Co je nového.

Informace o tom, co je nově přidáno na těchto stránkách. RYCHLÝ PŘEHLED:

 

Odkazy na novinky v sekci FAUNA-FLORA : Nové CDV s přítisky -ZDE -  CDV 

Nové CDV s přítisky r.2020 - ZDE-CDV-2020 

Nové R-nálepky -ZDE - R.

Nové R-nálepky  r.2020 - ZDE.

Nové PL přítiskových známek r.2019 -ZDE-PL.

Nové PL přítiskových známek r.2020 - ZDE-PL 2020

 

30.09.2020

Přidány položky č.3124 - 3136.

29.09.2020

V rubrice "Kdo je kdo" je přidán článek o J.V.Danešovi (geograf,cestovatel,spisovatel).

26.09.2020

A další zajímavé CDV s přítisky. OPět najdete v sekci OsFaFl,  Dále nové položky Maďarska č. 3116-23.

25.09.2020

Opět přibyly nové CDV s přítisky. A taky další položky č.3104-3115 (převážně Japonsko a Maďarsko).

24.09.2020

Vloženy další položky č.3082 - 3103.

23.09.2020

Informace o dalších příležitostných R-nálepkách ze sekce Fauna-Flora. A taky další článek, tentokrát o Debreczenu.

22.09.2020

Vloženy nabídky č.3071-81, Maďarsko, Jugoslávie, Kuba,Andora. Přibyl další článek, tentokrát o Baranyi.

20.09.2020

Další nové položky v Maďarsku č. 3041 - 3070.V nabídce albových listů (horní nabídkový řádek - Albové listy) přidána informace o listech na Maďarské okup.známky-Arad, Temešvár atd. A k tomu ještě ukázky nových R-nálepek OsFaFl.

19.09.2020

Přibyly nové položky  v nabídce známek č. 3023 - 3040

18.09.2020

A opět další článek - tentokrát ZZ Temešvár. Večer budou nahrávány nové položky Maďarska

17.09.2020

Další článek na téma maďarských přetiskových vydání z roku 1919 - Bánát,Bácska. Přidány nové položky č. 3017-3022.

16.09.2020

V rubrice INFO byl vložen článek  ARAD-francouzská okupace.

14.09.2020

A dnes jsem vložil další článek pojednávajícím o Szegedínském vydání. Opět v rubrice INFO.Od zítřka taky začíná podzimní slevová akce na mnoho položek. Bližší info na titulní straně !!!

13.09.2020

Vyšel prvý článek ze série článků o přetiskových známkách Maďarska z let 1919-1921. Zde je odkaz.

12.09.2020

Nové CDV s přítisky - OsFaFl.

04.09.2020

Nové R-nálepky s přítiskem  v měsíci září. Přibyly taky nové dopisnice s přítisky ke Dni supů a kondorů.

02.09.2020

Další nově přidané položky č.3000 - 3016. D.Reich,Anglie, B.A.T. a další. Taky další nová R-nálepka - RNDr Josef Šedivý.

30.08.2020

Vloženy položky č.2990 - 2999.

28.08.2020

Přidány další položky Rumunska a Francie, č.2977 - 2989.

25.08.2020

Přidány další položky Rumunska, č. 2954 - 2976.

24.08.2020

Stránky spuštěny v novém provedení. Vloženy položky 2946 - 53.

21.08.2020

Přidány položky Vietnamu č. 2918 - 2944, + 2945 Egejské ostrovy.

16.08.2020

Nové položky známek č.2911-2917,  v rubrice "Kdo je kdo" článek o Prof.Ing.Vávra Miloslav CSc.

15.08.2020

Přidány položky č. 2874 - 2889 (ČSR II).  V sekci Fauna-Flora opět přibyly ukázky

dalších nových  R-nálepek. Dále jsou nově vloženy položky č. 2890 - 2910 (Vietnam, Řecko, kolonie).

09.08.2020

Přibyly ukázky dalších nových R-nálepek.

07.08.2020

V sekci Fauna-Flora přidány ukázky nových dopisnic s přítisky - Den slonů a jako další Pomologie.

04.08.2020

Přidány nové položky č.2865 - 2873. Převážně položky Afriky + Venezuela.

25.07.2020

Vydány nové CDV a obálka s přítisky - OsFaFl.

22.07.2020

V sekci OsFaFl přidány nové R-nálepky s přítisky a předběžný seznam materiálů, které chystáme na měsíc červenec a srpen 2020. Je toho spousta.

15.07.2020

Přidány další položky Maďarska č.2853 - 2864.

11.07.2020

Konečně chvilka času na známky. Přidávám dnes položky DDR a Maďarska, č. 2831 - 2852.

29.06.2020

Přibylo několik nových R-nálepek s přítisky, nové CDV a článek v sekci "Kdo je kdo" o p.Zdeňku Vašičkovi.

26.06.2020

Tento týden probíhá ve Štramberku (pátek-neděle)  setkání "Burianologů " a v sobotu proběhne  v Kopřivnici slavnostní zahájení výstavy dvou českých malířů, pokračovatelů p.Z.Buriana. K oběma událostem jsou vydány nové přítiskové dopisnice - viz dopisnice s přítisky.

22.06.2020

ČP zahájila po delší přestávce tisk R-nálepek s přítiskem. Najdete ji na odkazu nové R-nálepky.

21.06.2020

Do nabídky známek přidány neprodané položky z poslední aukce. Ve vyhledávači v tomto levém sloupci si zadejte  U220  a položky se Vám objeví v nabídce.Během zítřka přibudou ještě další.

20.06.2020

V nabídce známek přidány položky č. 2820 - 2830. ČSR II, Papua, Anglie atd.

18.06.2020

Nová dopisnice s přítiskem  k setkání "Burianologů" ve Štramberku. Najdete na titulní straně webu, nebo v sekci Fauna-Flora.

16.06.2020

Nová dopisnice s přítiskem k nové knize o pravěku.

13.06.2020

Přidány nové dopisnice OsFaFl s přítisky.

06.06.2020

Na titulní straně webu najdete článek o známkách EUROPA 2020.

05.06.2020

Dnes budou postupně přidávány položky č. 2797 - 2819, všechno atraktivní série Maďarska.

31.05.2020

V sekcích filatelie a pohledy přidány položky č. 2786 - 2796.

29.05.2020

Byl vydán nový seznam-katalog R-nálepek s příležitostnými přítisky na období 1891-2019. Informace najdete na titulní straně webu, nebo v sekci  "Kdo je kdo + INFO".

28.05.2020

Přidány položky č. 2781 - 2785.

27.05.2020

Na BLOGU (horní nabídkový řádek-poslední sekce) najdete text NEWSLETTRU č.2.-2020. Taky byly přidány další materiály k M.Stinglovi a to tři typy FDC, 3 druhy CM. Najdete je v patřičných rubrikách v sekci Fauna-Flora. Zde taky najdete nejnovější povídání na červen - z pera pana V.Zieglera - Bílé Karpaty.

25.05.2020

Další položky v nabídce známek, č. 2767 - 2780. V těchto dnech taky vycházejí pamětní materiály k uctění památky na JUDr. PhDr. Miloslava Stingla. Ukázky najdete v patřičných rubrikách sekce OsFaFl.

23.05.2020

V sekci "Kdo je kdo" přibyl další článek, tentokrát o Miloslavu Stinglovi.

22.05.2020

Vyšlo další CDV s přítiskem - prof.Jan Kušta. Článek o jeho životě a práci najdete v sekci "Kdo je kdo".

21.05.2020

Přidány položky č.2760 - 2766.

20.05.2020

Spuštěna aukce č. 2 - 2020.

15.05.2020

Přibyly další položky a to č.2750 - 2759. RSA, SWA, sestavy příroda, Japonsko.

14.05.2020

V nabídce přibyly položky č. 2742 - 2749, převážně Albánie a africké kolonie. Vystaveny nové CDV s přítisky OsFaFl a v rubrice Kdo je kdo přibyl článek  o Jiřím Jandovi - prvý ředitel pražské ZOO.

13.05.2020

Vloženy položky č.2734 - 2740. Např, Švýcarsko, Bavorsko, Jemen.......

08.05.2020

V nabídce známek Polska přidány položky č.2717 - 2733.

07.05.2020

V sekci Fauna-Flora přidány čtyři nové dopisnice s přítisky.

05.05.2020

V sekci USA přidány položky č.2514-16. Taky nahrávány další položky v rubrice AUKCE.

03.05.2020

Zahájeno postupné nahrávání položek do aukce č.2 - 2020. Je možno si je již prohlížet.

02.05.2020

Přidány položky Polska č. 2689 - 2713.

01.05.2020

Na úvodní straně najdete povídání na téma koronavirus a kontaminace zásilek. Přidány položky č.2677 - 2688, převážně Polsko a sestavy celý svět.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 


  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu --hoby stránek Filatelie MIX-HOBBY……
Ochrana osobních údajů e-shopu --hoby stránek Filatelie MIX-HOBBY……
  1. Společnost Jan Strakoš………………., se sídlem Vlčovice………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jan Strakoš………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese strakos.jan.vlcovice@seznam.cz………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky Filatelie MIX-Hobby…………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Spolupracujeme:

Info kontakty :

FILATELIE MIX - HOBBY

Jan Strakoš    Vlčovice 98

74221 Kopřivnice   ČR

Tel.: 604 580 592

Email :filatelie.mix@seznam.cz

Email :strakos.jan.vlcovice@seznam.cz

Číslo účtu : 293594841 / 0300

Nejvyhledávanější zboží :

Témata FAUNA a FLORA

ČSR I + II

Revoluční a válečné přetisky

Katalogy, monografie

Levné sestavy Afriky a Karibiku

Kontakty :
Logo
FILATELIE MIX - HOBBY
Jan Strakoš
Jan Strakoš
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.